Bagaimana Suami nak Puaskan Isteri yang Gersang

Selalu kita dengar cerita suami gersang, suami gila seks, suami kuat seks – jarang pula kita dengan kisah isteri gersang. Tapi jangan tak tahu, nafsu wanita ni sebenarnya lebih kuat dari nafsu lelaki. Cuma mereka tak tunjuk.

Jadi kalau isteri gersang, bagaimana cara terbaik nak layan, nak puaskan nafsu mereka? Tak boleh layan macam biasa, tak hilang kegersangan mereka nanti.

Kenapa Isteri Gersang

Banyak faktor sebenarnya yang boleh menyebabkan isteri jadi gersang. Faktor semula jadi seperti hormon dan keturunan adalah antara faktor utama.

Kalau isteri kuat seks dari faktor semula jadi, memang selamanya isteri ada nafsu seks yang tinggi. Sampai beliau bosan, atau usia semakin meningkat.

Ada juga faktor luaran yang boleh sebabkan isteri gersang. Antaranya, selalu ditinggalkan suami, pengaruh persekitaran seperti pengaruh di tempat kerja, pengaruh rakan, dan sebagainya.

Jika isteri gersang kerana selalu ditinggalkan suami, suami perlu tangani masalah ni. Kalau tak boleh kerap bersama isteri di ranjang, pastikan setiap kali bersetubuh suami dapat beri layanan yang betul-betul buat isteri puas.

Korbankan sedikit masa tuan untuk belajar ilmu-ilmu yang boleh buat isteri betul-betul puas atas katil.

Cara Layan Isteri Gersang Di Ranjang

Macam yang saya cakap tadi, cara nak layan isteri gersang tak sama dengan layan wanita yang nafsu seks mereka normal. Lain sikit caranya.

Suami perlu beri layanan lebih, dan istimewa. Baru dapat puaskan nafsu isteri yang tergolong dalam kategori ni.

Sudahlah wanita memang susah nak puas, kalau suami layan lebih kurang isteri yang gersang, alamatnya memang tak puaslah si isteri.

Buat Isteri Benar-Benar Panas

Isteri yang gersang ni selalunya mereka dah memang bersedia untuk bersetubuh. Tapi tak salah jika tuan buat isteri benar-benar panas dahulu.

Caranya ialah dengan panjangkan foreplay, atau sesi pemanasan. Foreplay ni memang penting untuk aktiviti seks. Kalau abaikan foreplay, alamatnya isteri memang susah nak puas.

Foreplay ada banyak kategori. Bermula dari sesi ringan-ringan, ciuman, ramas-ramas dan seterusnya. Enjin wanita ni memang susah nak betul-betul panas kalau tak lakukan foreplay.

Kepentingan Seks Oral Untuk Buat Isteri Pancut

Kalau isteri dah benar-benar panas dengan teknik foreplay yang tuan buat, dengan mudah tuan boleh buat beliau klimaks dan pancut dengan seks oral.

Seks oral ni boleh dikatakan sebagai aktiviti wajib ketika bersetubuh. Rugi kalau tak masukkan sesi seks oral dalam rutin asmara tuan dan isteri.

Tapi itulah, cara dan teknik seks oral perlu betul. Bukan pakai jilat dan hisap ikut suka tuan. Ada cara nak jilat, hisap dan kulum kemaluan isteri.

Melancap Isteri Dengan Jari

Selalunya isteri gersang tak puas kalau setakat pancut sekali. Mereka perlu klimaks berkali-kali, baru mereka puas.

Kalau sebelum ni tuan dah buat isteri klimaks dengan seks oral. Teruskan pula dengan melancap isteri dengan jari tuan.

Nak masukkan berapa jari ke dalam faraj? Satu? Dua? Atau semua jari??

Mulakan dengan satu dahulu – jangan gelojoh. Teknik nak pancutkan isteri dengan jari ni pun macam teknik seks oral juga. Bukan main tujah sahaja jari tu.

Ada satu benjolan daging dalam lubang faraj isteri tuan. Benjolan daging ni dinamakan titik G, atau G-Spot.

G-Spot ni semua wanita ada. Cuma yang membezakan adalah saiz. Ada wanita saiz G-Spot mereka besar – senang suami nak cari. Ada pula wanita saiz G-Spot mereka kecil dan susah nak cari dengan jari.

 

Hilangkan Bosan Isteri Dengan Posisi Seks Baru

Wanita gersang cepat bosan di ranjang – ini fakta. Salah satu cara terbaik nak buat isteri gersang tak bosan ketika bersetubuh adalah dengan mencuba posisi-posisi seks yang berbeza.

Bukan sahaja isteri bosan, tuan pun mesti bosan kalau asyik posisi jimak yang sama sahaja setiap kali bersetubuh.

Mana tidaknya, asyik rasa nikmat yang sama – lama-kelamaan mesti bosan.

Kalau tuan masih tak tahu, setiap posisi bersetubuh yang berbeza, akan beri nikmat yang berbeza. Nikmat yang tuan rasa kat posisi Missionary tak sama dengan nikmat yang tuan rasa kat posisi Doggy. Isteri juga sama.

Secara logik, sudut tujahan zakar tuan berbeza pada setiap posisi. Faraj isteri juga menerima tujahan zakar tuan dari sudut yang berbeza. Ada posisi bersetubuh yang boleh merangsang G-Spot isteri secara “direct”, dan sebaliknya.

Ada juga posisi yang boleh menghentam biji kelentit isteri setiap kali tuan menujah. Faktor-faktor ini perlu tuan ambil berat jika tuan nak puaskan isteri gersang.

Jadi tuan perlu, wajib perkenalkan posisi seks baru kepada isteri – jika tuan nak puaskan isteri ketika bersetubuh. Buat isteri rasa nikmat yang belum pernah beliau rasai dengan posisi seks baru.

One thought on “Bagaimana Suami nak Puaskan Isteri yang Gersang

  1. A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *